Home » Mobiele zuurstofbar

Bent u op zoek naar een onvergetelijke sensatie voor uw evenement? Dan is een mobiele zuurstofbar de perfecte oplossing! Onze luxe Italiaanse designbar is gegarandeerd een eyecatcher op een meerdaagse beurs of op uw bedrijfsfeest. Wat voor evenement u ook geeft, ons professioneel opgeleide personeel komt graag naar u toe. Zuurstofbar Nederland maakt van ieder feest een daverend succes met een onvergetelijke zuurstofsensatie!

Een luxe zuurstofbar voor elk evenement

Laat uw gasten een unieke ervaring beleven met een mobiele zuurstofbar van Zuurstofbar Nederland. De bars zijn voorzien van zuurstofconcentrators, die ervoor zorgen dat de aanwezige zuurstof in de ruimte gefilterd wordt en verhoogd wordt van 23% naar 90%. Uw gasten hebben de keuze uit meerdere frisse aroma’s zodat zij hun favoriete aroma kunnen selecteren. Onze professionele medewerkers zorgen er bovendien voor dat uw wachtende gasten alvast van informatie worden voorzien over de zuurstofsessie en over de positieve effecten van zuurstof.

Waarom een mobiele zuurstofbar?

Het huren van een mobiele zuurstofbar brengt vele voordelen met zich mee:

  • Op vrijwelk ieder denkbaar evenement inzetbaar
  • In vijf formaten leverbaar
  • Professionele medewerkers
  • Biedt de mogelijkheid voor een ontspannen gesprek
  • Naast entertainende ook educatieve functie

Tegenwoordig krijgen mensen te weinig zuurstof binnen door luchtvervuiling en het broeikaseffect. 12 minuten aan de zuurstofbar zorgt al voor een zuurstofopname van 90% in plaats van de gemiddelde 21% in normale situaties. Door deze extra zuurstoftoename worden uw longen gezuiverd en herstelt uw lichaam zich zodat u zich na afloop heerlijk fit voelt. Uw concentratievermogen zal toenemen en het inhaleren van zuurstof brengt nog veel meer voordelen met zich mee, die wij u graag vertellen tijdens het evenement!

Meer informatie

Maak uw evenement onvergetelijk met een mobiele zuurstofbar van Zuurstofbar Nederland! Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan door te bellen naar +31(0)24-8440337 of door het contactformulier in te vullen. Onze zuurstofbars komen graag naar u toe!