Home » Zuurstofbar Eindhoven

Zoekt u nog een unieke activiteit voor uw personeelsfeest, beursstand of bedrijfsevent? Maak dan kennis met Zuurstofbarnederland.nl. Wij zijn specialist in het verzorgen van wellness entertainment op locatie. Met name met onze zuurstofbars schitteren wij op vele events. Bij een zuurstofbar kunnen uw gasten gedurende tien minuten volledige ontspanning ervaren. Deze aroma’s zijn 100% natuurlijk en werken bevorderend voor onder andere uw luchtwegen, geheugen en nachtrust. Hierbij worden ze natuurlijk begeleid door onze goed opgeleide zuurstofexperts! Voordelig en veilig een zuurstofbar in regio Eindhoven huren doet u bij Zuurstofbarnederland.nl.

Diverse zuurstofbars te huur in Eindhoven

Onze zuurstofbars zijn verkrijgbaar in diverse maten, afhankelijk van de grootte en het budget van uw event:

  • 2-persoons zuurstofbar (max. 30 personen);
  • 4-persoons zuurstofbar (max. 100 personen);
  • 6-persoons zuurstofbar;
  • 10-persoons zuurstofbar;
  • 14-persoons zuurstofbar.

Over Zuurstofbarnederland.nl

Zuurstofbarnederland.nl creëert gezonde belevingen op locatie met een hoge entertainmentwaarde. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, scherpe prijzen en flexibele houding. Onze apparatuur is van de beste kwaliteit. Veiligheid en hygiëne zijn belangrijke speerpunten binnen onze werkwijze! Naast zuurstofbars, kunt u ook bij ons aankloppen wanneer u interesse heeft in spa capsules, fish spa’s, stoelmasseurs of fresh juices & smoothies op uw event. Meer informatie? Neem contact op!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Wilt u een zuurstofbar in Eindhoven huren? Vraag dan een offerte aan bij Zuurstofbarnederland.nl. Wij bespreken graag al uw wensen met u, zodat uw feest een daverend succes gaat worden. Al onze bars worden uiteraard geleverd inclusief goed opgeleid personeel. Zij zijn 1,5 uur voor uw event aanwezig om de bar op te bouwen. Na afloop van het event zorgen zij ervoor dat uw locatie helemaal opgeruimd wordt. Wij leveren full-service!