Bent u op zoek naar een bijzondere bar voor op uw evenement? Dan bent u bij Zuurstofbar Nederland aan het juiste adres! Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw gasten een verkwikkende zuurstofsensatie zullen beleven waar nog lang over nagepraat zal worden. Een oxygen bar van Zuurstofbar Nederland is op elke denkbare locatie inzetbaar en vrijwel geschikt voor ieder evenement. Of het nu gaat om een beurs, festival of sportevenement, een oxygen bar misstaat nooit!

Oxygen bar huren

Zuurstofbar Nederland is een all-inclusivebedrijf. Dat wil zeggen dat u slechts een locatie hoeft te regelen, dan doen wij de rest. Wij voorzien u van de volgende aspecten:

  • Op- en afbouw van de bar
  • Sfeervolle aankleding van de bar
  • Geschoold personeel
  • Diverse zuurstofaroma’s
  • Interessante informatie over zuurstof(sessie)

Een oxygen bar op uw beurs

Organiseert u een beurs? Dan is uw doel ongetwijfeld om gezien en onthouden te worden. Onze zuurstofbars zijn echte eyecatchers en trekken honderden extra bezoekers naar uw stand. Met een zuurstofbar kunt u een ontspannen gesprek voeren met een potentiële klant over uw product, terwijl jullie genieten van een bijzondere zuurstofsessie. Neem van ons aan dat deze unieke ervaring ervoor zal zorgen dat een bezoek aan uw stand niet snel vergeten wordt door uw bezoekers!

Contact

Zorg voor een onvergetelijke zuurstofsensatie en huur een oxygen bar van Zuurstofbar Nederland! Wilt u eerst meer informatie of heeft u specifieke vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)24-8440337 of door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Voor meerdaagse beurzen maken wij graag een offerte op maat!