Home » Oxygen bar party

Heeft u al eens gehoord van een mobiele zuurstofbar? Deze bijzondere sensatie biedt u en de gasten van het evenement dat u organiseert de mogelijkheid om op een zeer ontspannen manier een feestje te vieren (festival), contacten te leggen (beurzen) en nog veel meer! Een oxygen bar party is zó geregeld met behulp van Zuurstofbar Nederland. Wij zijn namelijk een all-inclusivebedrijf wat betekent dat u slechts een locatie hoeft te regelen. Wij doen de rest!

Een oxygen bar van Zuurstofbar Nederland

Vijf redenen om voor een oxygen bar van Zuurstofbar Nederland te kiezen:

  • Onze bars zijn op vrijwel ieder denkbaar evenement inzetbaar;
  • Ze zijn in vijf formaten leverbaar;
  • We leveren professionele medewerkers mee;
  • Onze bars bieden u de mogelijkheid voor een ontspannen gesprek;
  • Naast een entertainende bieden onze bars ook een educatieve functie.

12 minuten aan de zuurstofbar zorgt al voor een zuurstofopname van 90% in plaats van de gemiddelde 21% in normale situaties. Ontdek de vele andere voordelen van een zuurstofbar en huur een oxygen bar voor uw evenement!

De mogelijkheden voor uw party

Onze zuurstofbars zijn in vijf formaten leverbaar. Voor de kleinere evenementen tot 30 personen is het mogelijk om de tweepersoonszuurstofbar te huren. Aan deze bar kunnen twee mensen tegelijkertijd een zuurstofsessie ondergaan. Onze medewerkers voorzien de overige gasten alvast van meer informatie over de werking van zuurstof en de zuurstofbar. Organiseert u een groter evenement? Dan is een vier-, zes-, tien- of veertienpersoons zuurstofbar aan te raden. Onze zuurstofbars zijn op vrijwel ieder evenement inzetbaar!

Contact

Maak van uw evenement een onvergetelijke oxygen bar party met Zuurstofbar Nederland! Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Bel naar +31(0)24-8440337 of vul het contactformulier in om in contact met ons te komen. Ook een vrijblijvende offerte aanvragen is mogelijk!