Werkwijze

Hoe verloopt het huren van een zuurstofbar en wat kan ik verwachten?

1. U vraagt bij ons een offerte aan
2. Wij bellen u op om de wensen te bespreken zodat wij een voorstel op maat kunnen maken. Daarnaast plaatsen we een optie op de gewenste datum
3. Wanneer u de offerte bevestigd wordt de optie omgezet naar een boeking
4. Op de afgesproken datum zijn wij standaard 1,5 uur voor opening van de zuurstofbar op uw locatie aanwezig. Het opbouwen van de zuurstofbar duurt maximaal een uur. Dienen we eerder opgebouwd te staan, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
5. De zuurstofbar gaat open en uw gasten mogen onbeperkt gebruikmaken van de zuurstofbar. Een zuurstofsessie duurt maximaal tien minuten. Onze gastvrije en goed opgeleide medewerkers laten uw gasten een unieke ervaring beleven. Wachtende gasten worden alvast van informatie voorzien over de aankomende sessie en de positieve effecten van zuurstof.
6. Na afloop van het evenement pakken wij alles weer in en laten we de ruimte achter alsof we er nooit zijn geweest. U ontvangt een dag na het evenement de factuur.

Hoe werkt de zuurstofbar?

De zuurstofbar is voorzien van zuurstofconcentrators die in de bar zijn weggewerkt. Deze apparaten filteren de aanwezige lucht in de ruimte en laten alleen zuurstof door. Wij werken dus niet met (brandgevaarlijke) zuurstoftanks. Lucht bestaat normaal uit 23% zuurstof. De rest zijn stikstoffen en andere gassen. Door de filtering van onze zuurstofconcentrators wordt het zuurstofpercentage verhoogd naar 90%. Deze lucht wordt vervolgens naar de aromastations gepompt die op de bar staan.

De aromastations bevatten vier flesjes met gearomatiseerd en gedemineraliseerd water. Ieder flesje heeft haar eigen kleur en haar eigen aroma. De zuurstof wordt door deze flesjes gepompt en via een headset naar uw neus geblazen. Op deze manier inhaleert u niet alleen de schone zuurstof, maar ruikt u ook nog eens de heerlijke etherische aroma’s. Deze aroma’s zijn 100% natuurlijk en zijn goed voor oa. uw luchtwegen en gesteldheid (lees meer over de voordelen). Met een ruim aanbod aan frisse aroma’s bieden wij voor ieder wat wils. Door gebruik te maken van headsets in plaats van neusslangetjes kunnen wij de hygiëne garanderen. Een zuurstofsessie duurt maximaal tien minuten.

Alle apparatuur is van de hoogste medische kwaliteit en wordt ook in ziekenhuizen gebruikt. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij veilig, hygiënisch en volgens de hoogste normen werken.

werkwijze