Home » Oxygen bar kopen

Een zuurstofbar, ook wel oxygen bar genoemd, geeft een bijzondere twist aan uw evenement! Zuurstofbar Nederland maakt het mogelijk om voor vrijwel elke locatie een zuurstofbar te huren, wat voor evenement u ook organiseert. Een oxygen bar kopen is prijzig en waarschijnlijk gebruikt u de bar niet met regelmaat. Zonde om dan zo’n bijzonder object aan te schaffen! Bij Zuurstofbar Nederland huurt u eenvoudig een oxygen bar voor uw evenement én profiteert u van onze all-inclusive service.

Oxygen bar kopen of huren?

Organiseert u een sportevenement, privéfeest of beurs en wilt u uw gasten iets bijzonders bieden? Dan is een oxygen bar huren een zeer goed idee. Onze bars zijn op vrijwel ieder denkbaar evenement inzetbaar en in vijf formaten leverbaar. Naast een entertainende functie heeft een oxygen bar bovendien ook een educatieve functie. Onze professionele medewerkers voorzien uw gasten namelijk graag van informatie over de zuurstofsessie en beantwoorden graag al uw vragen. Koopt u een oxygen bar, dan heeft u geen mogelijkheid tot het huren van professioneel personeel en moet u zelf voor de opbouw, afbouw en aankleding zorgen. Huren is dus een stuk effectiever, voordeliger en eenvoudiger!

Waarom een oxygen bar op uw evenement?

Door luchtvervuiling en het broeikaseffect krijgen mensen tegenwoordig te weinig zuurstof binnen. Gemiddeld krijgt u een zuurstofopname van 21% binnen, maar een zuurstofbar zorgt al voor een zuurstofopname van 90% na slechts 12 minuten aan de bar! Door deze extra zuurstoftoename worden uw longen gezuiverd en herstelt uw lichaam zich zodat u zich na afloop heerlijk fit voelt. Ook uw concentratievermogen neemt toe. Het inhaleren van zuurstof brengt daarnaast nog veel meer voordelen met zich mee, die wij u graag vertellen tijdens het evenement!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van een oxygen bar in plaats van kopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)24-8440337 of door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.