Home » Zuurstofbar Almere

Bent u bezig met de organisatie van een personeelsfeest of bedrijfsevent? Zoekt u een unieke activiteit die alle zintuigen van uw gasten prikkelt? Dan heeft Zuurstofbarnederland.nl de oplossing voor u! Bij ons kunt u een zuurstofbar in omgeving Almere huren. Wat het doel van uw evenement ook is, de zuurstofbar draagt met zekerheid bij aan het succes hiervan. Uw gasten kunnen gedurende 10 minuten durende sessies zuurstof voorzien van heerlijke aroma’s inhaleren. Deze aroma’s zijn 100% natuurlijk en zijn goed voor onder andere uw luchtwegen, geheugen en nachtrust. Hierbij worden ze natuurlijk begeleid door onze goed opgeleide zuurstofexperts! Voordelig en veilig een zuurstofbar huren doet u bij Zuurstofbarnederland.nl.

Diverse zuurstofbars te huur in Almere

Onze zuurstofbars zijn verkrijgbaar in diverse maten, afhankelijk van de grootte en het budget van uw event:

  • 2-persoons zuurstofbar (max. 30 personen);
  • 4-persoons zuurstofbar (max. 100 personen);
  • 6-persoons zuurstofbar;
  • 10-persoons zuurstofbar;
  • 14-persoons zuurstofbar.

Neem gerust eens contact met ons op voor advies met betrekking tot het formaat van uw bar! Alle bars worden uiteraard geleverd inclusief goed opgeleid personeel. Zij zijn 1,5 uur voor uw event aanwezig om de bar op te bouwen. Na afloop van het event zorgen zij ervoor dat uw locatie helemaal opgeruimd wordt. Wij leveren full-service!

Over Zuurstofbarnederland.nl

Zuurstofbarnederland.nl is marktleider op het gebied van het verhuren van zuurstofbars. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijke aanpak en flexibele houding. Daarnaast staat veiligheid bij ons altijd voorop! Niet voor niets werken wij met apparatuur van de hoogste medische kwaliteit dat ook in ziekenhuizen gebruikt wordt. Op deze manier garanderen wij een veilige en hygiënische ervaring. Naast zuurstofbars, verzorgen wij ook diverse andere soorten van wellness entertainment op locatie. Met onze spa capsule, fish spa, stoelmasseurs en fresh juices & smoothies, creëren wij gezonden belevingen met een hoge entertainmentwaarde. Neem contact op voor meer informatie!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Of u de zuurstofbar nu inzet als publiekstrekker op een beursstand of als een spetterende attractie op uw bedrijfsfeest; het gaat gegarandeerd bijdragen aan het succes van uw event! Een zuurstofbar is een leuke én gezonde ervaring voor iedereen. Al meer dan 1500 bedrijven gingen uw voor! Wilt u ook een zuurstofbar in omgeving Almere huren? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen er voor dat er nog lang nagepraat gaat worden over uw feest!