Home » Zuurstofbar kopen

Een zuurstofbar van Zuurstofbar Nederland zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten, of u nu een beurs, festival of privéfeest organiseert! Een zuurstofbar kopen lijkt misschien aantrekkelijk, maar wij bieden u de mogelijkheid om onze bars te huren. Dat brengt vele voordelen met zich mee! Wist u bijvoorbeeld dat ons professionele personeel alles weet over de zuurstofsessie en graag alle vragen van u en uw gasten beantwoordt? Aarzel niet en huur ook een zuurstofbar om uw evenement compleet te maken!

De voordelen van een zuurstofbar

Een zuurstofbar biedt verschillende welkome aspecten voor uw evenement:

  • Bars met luxe Italiaans design
  • Professionele, gastvrije en proactieve medewerkers
  • Diverse frisse aroma´s
  • Positieve werking op de gezondheid van u en uw gasten
  • Ontspannen manier om een praatje te maken
  • Een overgetelijke zuurstofsensatie!

De werking van een zuurstofbar

Onze bars zijn voorzien van zuurstofconcentrators welke zorgen voor het filteren van de aanwezige zuurstof in de ruimte en een verhoging van 23% naar 90%. Wij bieden u en uw gasten de keuze uit meerdere frisse aroma’s zodat er voor elk wat wils is. Ook uw wachtende gasten hoeven zich niet te vervelen. Zij krijgen alvast informatie over de positieve effecten die zuurstof met zich meebrengt en de zuurstofsessie die hen te wachten staat. Zuurstofbar Nederland is bovendien een all-inclusive bedrijf, wat betekent dat u slechts een locatie hoeft te regelen. Dan doen wij de rest! We zorgen voor de op- en afbouw van de bar, leveren professionele medewerkers mee en zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van de bars.

Huur een zuurstofbar!

Kies ook voor het huren van een zuurstofbar bij Zuurstofbar Nederland! U profiteert dan van vele voordelen die het kopen van een zuurstofbar niet met zich meebrengt. Of het nu om een congres, festival, beurs, privéfeest of publieksevenement gaat, wij zorgen graag samen met u voor een onvergetelijke zuurstofsensatie op uw evenement! Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via +31(0)24-8440337. Ook een vrijblijvende offerte aanvragen is mogelijk.