Home » o2 oxygen bar

Eens iets anders dan een bar met lekkere cocktails? Huur dan een o2 oxygen bar bij Zuurstofbar.nl. Hier kunt u genieten van een verrassend zuurstofshotje. Door het futuristische design zijn onze bars een ware eye-catcher. Wij beschikken over diverse oxygen bars zodat wij de ideale bar kunnen bieden, passend bij uw evenement.

De werkwijze van een o2 oxygen bar

Wat kunt u verwachten als u een zuurstofbar huurt? Indien u een offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen. Op basis hiervan stellen wij een voorstel op. Op de afgesproken datum zijn wij 1,5 uur van te voren aanwezig om de zuurstofbar op te bouwen. Dit duurt maximaal 1 uur. Wanneer de zuurstofbar opent, mogen uw gasten hier onbeperkt gebruik van maken. Een sessie duurt maximaal 10 minuten en hier zullen altijd goed opgeleide medewerkers bij aanwezig zijn. Na afloop bouwen wij uiteraard alles weer netjes af.

Hoe werkt het?

Elke zuurstofbar is voorzien van zuurstofconcentrator. Dit filtert de aanwezige lucht in de ruimte waardoor alleen zuurstof wordt doorgelaten. Op deze manier verhoogt het zuurstofgehalte van 23% naar 90%! De lucht wordt vervolgend naar de aromastations gepompt die zich op de bar bevinden. De stations bevatten vier aroma’s waaruit gasten een keuze kunnen maken. Via de headset die de gast draagt, wordt de zuurstof naar de neus geblazen. Onze apparatuur is van hoog medische kwaliteit. Hiermee garanderen wij veilig, hygiënisch en volgens de hoogste normen te werken.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar uw voorstel op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee en passen ons volledig aan uw wensen aan. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hier voor nóg meer wellness entertainment mogelijkheden die wij bieden.