Home » Mobile oxygen bar

Een mobile oxygen bar biedt u de ultieme zuurstofsensatie op uw locatie! Onze bars zijn geschikt voor ieder evenement. Of u nu op zoek bent naar een eyecatcher op een meerdaagse beurs of een spetterende attractie op uw bedrijfsfeest, een mobiele zuurstofbar is overal inzetbaar. Onder het genot van diverse frisse aroma’s kunnen uw gasten even heerlijk ontspannen tijdens uw evenement. Bied uw gasten een onvergetelijke sensatie waar nog lang over nagepraat zal worden en schakel de hulp in van Zuurstofbar Nederland!

Een mobile oxygen bar voor elk evenement

Onze mobiele zuurstofbars komen graag naar u toe. Zo zijn we een regelmatig geziene gast op de volgende evenementen:

  • Beurzen
  • Congressen
  • Festivals
  • Privéfeesten
  • Sportevenementen
  • Bedrijfsfeesten

Onze bars zijn bovendien in verschillende formaten leverbaar. Voor de kleinere evenementen (tot 30 personen) is het mogelijk om een tweepersoonszuurstofbar te huren. Ook heben we een vier-, zes-, tien- en veertienpersoons zuurstofbar beschikbaar.

De voordelen

U zult zich verbazen over de vele voordelen die een zuurstofsessie met zich meebrengt. Zo versterkt het de concentratie, de alertheid, het geheugen, het immuunsysteem en het denkvermogen en heeft het een herstellend vermogen. Een zuurstofsessie kalmeert de geest en stabiliseert het zenuwstelsel. Ook de spijsvertering wordt een handje geholpen en de nachtrust wordt verbeterd. Meer weten over deze én andere voordelen? Onze professionele medewerkers vertellen u er alles over tijdens een zuurstofsessie op uw evenement!

Contact

Met een mobile oxygen bar biedt u uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke zuurstofsensatie! Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via +31(0)24-8440337. Ook kunt u het contactformulier invullen. Zuurstofbar Nederland helpt u graag!