Home » Oxygen bar huren

Zorg voor een onvergetelijke sensatie voor de gasten op uw evenement met een zuurstofbar van Zuurstofbar Nederland! Of u nu een beurs, festival of privéfeest organiseert, onze bars zijn geschikt voor elke locatie. Tegenwoordig krijgen we door luchtvervuiling en het broeikaseffect te weinig zuurstof binnen. Door een oxygen bar te huren biedt u uw gasten de mogelijkheid om iets goeds te doen voor hun lichaam. Een zuurstofbar zorgt namelijk voor gezuiverde longen, een hersteld lichaam, een beter concentratievermogen en een heerlijk fit gevoel!

Waarom een oxygen bar op uw evenement?

Het huren van een oxygen bar brengt vele voordelen met zich mee:

  • Op vrijwelk ieder denkbaar evenement inzetbaar
  • In vijf formaten leverbaar
  • Professionele medewerkers
  • Biedt de mogelijkheid voor een ontspannen gesprek
  • Naast entertainende ook educatieve functie

Een oxygen bar is dus een welkome toevoeging aan uw evenement. Of dat nu een festival, congres of sportevenement is!

De werking van een oxygen bar

Huurt u een oxygen bar bij Zuurstofbar Nederland, dan betekent dat dat u slechts een locatie hoeft te regelen. We zijn namelijk een all-inclusive bedrijf, dus wij doen de rest! We nemen de op-en afbouw voor onze rekening, zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van de bars en leveren professionele medewerkers mee. Onze bars zijn voorzien van zuurstofconcentrators, welke zorgen voor het filteren van de aanwezige zuurstof in de ruimte en een verhoging van 23% naar 90%. Wij bieden uw gasten de keus uit meerdere frisse aroma’s en ook aan uw wachtende gasten wordt gedacht. Zij worden alvast van informatie voorzien over de zuurstofsessie die hen te wachten staat en over de positieve effecten die zuurstof met zich meebrengt.

Contact

Wilt u ook een onvergetelijke sensatie op uw evenement? Huur dan een oxygen bar van Zuurstofbar Nederland! Profiteren van onze service is vrijwel altijd mogelijk. Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Aarzel niet en bel naar +31(0)24-8440337 of vul het contactformulier in!