Home » Zuurstofbar huren

Of u nu een beurs, festival of privéfeest organiseert; een zuurstofbar van Zuurstofbar Nederland zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten! Wist u dat we tegenwoordig door luchtvervuiling en het broeikaseffect te weinig zuurstof binnen krijgen? Door een zuurstofbar te huren biedt u uw gasten de mogelijkheid om extra zuurstof tot zich te nemen wat resulteert in gezuiverde longen, een hersteld lichaam, een beter concentratievermogen en een heerlijk fit gevoel!

De voordelen van een zuurstofbar

Naast de positieve werking op de gezondheid van uw gasten zorgt een zuurstofbar ook voor andere welkome aspecten voor uw evenement. Zo zijn de bars uitgerust met een luxe Italiaans design en zijn onze professionele medewerkers zeer gastvrij en proactief. Een zuurstofbar biedt de mogelijkheid om op een ontspannen manier een praatje te maken met uw gasten én ze een onvergetelijke zuurstofsensatie te bieden!

Hoe werkt een zuurstofbar?

zuurstofbar Nederland is een all-inclusive bedrijf, wat betekent dat u slechts een locatie hoeft te regelen. Wij doen de rest. We zorgen voor de op- en afbouw van de bar, leveren professionele medewerkers mee en zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van de bars die voorzien zijn van zuurstofconcentrators. Deze zorgen voor het filteren van de aanwezige zuurstof in de ruimte en een verhoging van 23% naar 90%. Bovendien hebben uw gasten de keuze uit meerdere frisse aroma’s zodat er voor ieder wat wils is. Ook aan uw wachtende gasten wordt gedacht, zij krijgen alvast informatie over de zuurstofsessie die hen te wachten staat en over de positieve effecten die zuurstof met zich meebrengt.

Huur een zuurstofbar!

Zuurstofbar Nederland zorgt graag samen met u voor een onvergetelijke sensatie op uw evenement. Of het nu om een congres, festival, beurs, privéfeest of publieksevenement gaat, een zuurstofbar huren is vrijwel altijd mogelijk! Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Bel +31(0)24-8440337 of vul het contactformulier in, dan helpen wij u graag verder!