Home » Zuurstofbar Rotterdam

Wilt u een zuurstofbar in omgevingRotterdam huren? Dan bent u bij Zuurstofbarnederland.nl aan het juiste adres. Als marktleider op het gebied van unieke en gezonde entertainment-concepten, weten wij precies hoe wij een daverend succes kunnen maken van uw event. De zintuigen van uw gasten zullen geprikkeld worden, zodat deze nog tijden napraten over de geweldige ervaring. Een zuurstofbar is een leuke en gezonde ervaring voor iedereen. Een zuurstofbar filtert aanwezige lucht en verhoogt het zuurstofpercentage van 23% naar 90%. De zuurstof wordt vervolgens via aromastations door een headset naar uw neus geblazen. Zo worden uw bezoekers tien minuten lang verwend met schone zuurstof en diverse aroma’s. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Totaalpakket bij huren zuurstofbar in Rotterdam

Zuurstofbarnederland.nl verzorgt het totaalpakket: vanaf advies over het formaat van de bar tot de opbouw van de bar en van life-begeleiding door onze zuurstofexperts tot afbouw van de bar. Een zuurstofbar is ideaal entertainment op een bedrijfsfeest of bij een beursstand. Door onze flexibele werkwijze en persoonlijke benadering, hebben wij voor ieder event een passend zuurstofbar-concept. Daarbij staat veiligheid altijd voorop: niet voor niets gebruiken wij apparatuur van de hoogste kwaliteit die ook voor medische doeleinden gebruikt worden.

Zuurstofbars en meer

Zuurstofbarnederland.nl is specialist in het verzorgen van wellness entertainment op locatie. Anders gezegd: wij creëren gezonde belevingen met een hoge entertainmentwaarde, waardoor er nog tijden zal worden nagepraat over uw event. Naast zuurstofbars, hebben wij nog diverse andere concepten in eigen beheer:

  • Spa capsule;
  • Fish spa;
  • Stoelmasseurs;
  • Fresh juices & smooties.

Wilt u meerdere concepten met elkaar combineren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op voor advies op maat over onze mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Een zuurstofbar in omgeving Rotterdam huren is een uitstekend idee wanneer u een succesvol event wilt organiseren. Al meer dan 1500 bedrijven gingen u voor! Met 5 formaten zuurstofbars bieden wij voor ieder soort event een geschikte bar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte. Steel ook de show met een luxe zuurstofbar van Zuurstofbarnederland.nl!