Home » Zuurstofbar offerte

Zuurstofbar offerte

Heeft u een evenement gepland en wilt u uw gasten verrassen met een origineel concept? Huur dan een zuurstofbar! Laat uw gasten genieten van een zuurstofshotje. Onze bars zijn echte publiekstrekkers dankzij het futuristische design. Ons assortiment bestaat uit verschillende bars, zodat we altijd een passend exemplaar hebben voor uw evenement. Meer weten over de prijs? Vraag een zuurstofbar offerte aan.

Hoe werkt een zuurstofbar?

Elke zuurstofbar beschikt over een zuurstofconcentrator. Dit filtert de aanwezige lucht in de ruimte, zodat alleen zuurstof doorgelaten wordt. Dit verhoogt het zuurstofgehalte van 23% naar 90%! Vervolgens wordt de lucht naar de aromastations gepompt die zich op de bar bevinden. Gasten kunnen een keuze maken uit vier aroma’s. De zuurstof wordt naar de neus geblazen via de headset die de gast draagt. Onze apparatuur is van hoge medische kwaliteit. Hiermee garanderen wij veilig, hygiënisch en volgens de hoogste normen te werken.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een zuurstofbar offerte aan. Wij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen. Vervolgens stellen we aan de hand hiervan een offerte op. op de geplande datum zijn wij anderhalf uur van te voren aanwezig om alles klaar te zetten. zodra de zuurstofbar opent kunnen uw gasten hier onbeperkt gebruik van maken. Een sessie duurt tien minuten en hier is altijd opgeleid personeel bij aanwezig. Heeft u vragen over onze zuurstofbar? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.