Home » O2 oxygen bar

Wilt u de gasten op uw evenement van een bijzondere en originele sensatie voorzien? Met een O2 oxygen bar van Zuurstofbar Nederland gooit u ongetwijfeld hoge ogen! Wat voor evenement u ook organiseert, onze bars zijn inzetbaar op vrijwel alle denkbare locaties. Een O2 oxygen bar biedt uw gasten de mogelijkheid om iets goeds te doen voor hun lichaam. Deze bar zorgt namelijk voor gezuiverde longen, een hersteld lichaam, een beter concentratievermogen en een heerlijk fit gevoel!

Wat is een O2 oxygen bar?

Een O2 oxygen bar is simpel gezegd een zuurstofbar die inzetbaar is op uw evenement. Door de toenemende luchtvervuiling en het broeikaseffect krijgen we tegenwoordig te weinig zuurstof binnen. Wilt u uw gasten iets bijzonders bieden? Dan is een O2 oxygen bar een goed idee. Onze professionele medewerkers vertellen u en uw gasten graag alles over de positieve werking die een zuurstofsessie met zich meebrengt. Een kleine greep uit de positieve effecten:

  • Verbetering van de spijsvertering
  • Herstellend vermogen
  • Versterkt de concentratie, alertheid en het geheugen
  • Kalmeert de geest en stabiliseert het zenuwstelsel
  • Therapeutisch effect

Een O2 oxygen bar van Zuurstofbar Nederland

Huurt u een O2 oxygen bar bij Zuurstofbar Nederland, dan is het enige wat u hoeft te doen een locatie regelen. Wij doen de rest! We zijn namelijk een all-inclusivebedrijf, dus we nemen de volledige op- en afbouw, de aankleding de bezetting van de bar voor onze rekening. Bovendien is een zuurstofbar op vrijwel elk evenement inzetbaar, of u nu een beurs, festival, sportevenement, bedrijfsfeest of privéfeest organiseert!

Meer informatie

Zuurstofbar Nederland voorziet u graag van antwoorden op al uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op via +31(0)24-8440337 of via het contactformulier. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u vooraf weet waar u aan te bent. Bied uw gasten een onvergetelijke zuurstofsensatie met een O2 oxygen bar van Zuurstofbar Nederland!