Home » Zuurstofbar Den Haag

Zoekt u een unieke, opvallende en betaalbare activiteit voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of beursevent? Dan heeft Zuurstofbarnederland.nl de oplossing voor u! Bij ons kunt u een zuurstofbar in omgeving Den Haag huren. Een zuurstofbar prikkelt de zintuigen van uw gasten en zal ervoor zorgen dat er nog tijden wordt nagepraat over uw event! Wij bieden zuurstofbars aan in diverse formaten, afhankelijk van de grootte en het budget van uw event. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Het huren van een zuurstofbar in Den Haag

Zuurstofbarnederland.nl garandeert een 100% veilige en hygiënische ervaring. De aroma’s die u gedurende de sessie inhaleert zijn goed voor lichaam en geest. Wij werken met getrainde zuurstofexperts die u volledig begeleiden. Alle apparatuur is van de hoogste medische kwaliteit en wordt ook in ziekenhuizen gebruikt. Onze werkwijze:

  • U vraagt een offerte aan;
  • Wij bespreken uw wensen met u, doen een voorstel op maat en plaatsen een optie op de gewenste datum;
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt de optie omgezet naar een boeking;
  • 1,5 uur voor opening van de zuurstofbar zijn wij op uw locatie aanwezig voor de opbouw;
  • Uw gasten mogen onbeperkt gebruikmaken van de zuurstofbar en worden daarbij begeleid door onze gastvrije en goed getrainde medewerkers;
  • Een zuurstofsessie duurt maximaal tien minuten. Wachtende gasten worden voorzien van info over de sessie en de positieve effecten van zuurstof;
  • Na afloop laten wij uw ruimte achter alsof we er nooit geweest zijn;
  • Een dag na het event ontvangt u de factuur.

Offerte aanvragen bij Zuurstofbarnederland.nl

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over het huren van een zuurstofbar in omgeving Den Haag? Schroom dan niet om contact op te nemen met Zuurstofbarnederland.nl. Als marktleider op het gebied van het verzorgen van wellness entertainment bezorgen wij uw gasten graag een unieke ervaring. Naast zuurstofbars, kunt u bij ons ook terecht voor spa capsules, fish spa’s, stoelmasseurs en fresh juices & smoothies. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Een succesvol event begint bij Zuurstofbarnederland.nl.